מחלת הנשיקה?

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

22/04/2008 | 10:22 | מאת: מירב

אבקש לדעת איך נוכל לאבחן אם מדובר בדלקת בגרון או האם מדובר במחלת הנשיקה , כל רופא טוען אחרת , מדובר בילדה בת 12 מזה היום הרביעי עם דלקת חמורה בגרון , התחילה עם חום גבוהה , וכאבים קיבלה אנטיביוטיקה , אך אתמול בשל היסוסוים של רופאים שמדובר במחלת הנשיקה , הפסיקו לה את האנטיביוטיקה , את בדיקת הדם המיוחדת לגילוי מחלת הנשיקה לא עושים עכשיו בשל החג , מה ניתן לעשות?האם להמשיך את האנטיביוטיקה?להפסיק?

לקריאה נוספת והעמקה
22/04/2008 | 14:05 | מאת: ד"ר עדי בירון

על פי ספירת דם ניתן בד"כ להבחין בין זיהום חיידקי לזיהום ויראלי. מחלת הנשיקה היא ויראלית (נגרמת ע"י וירוס, נגיף) ולכן אנטיביוטיקה לא תעזור (אנטי ביוטיקה משמעותה אנטי חיידקים). בחלק מהמקרים של מחלת הנשיקה, מתן מוקסיפן עשוי לגרום לפריחה הדומה לפריחה מרגישות לתרופה. הפריחה אינה מסוכנת, ובמקרים מסויימים עשוייה גם לתת רמז לכך שמדובר במחלת הנשימה. הבעייה היא שקשה לאבחן בינה לבין פריחה כתוצאה מרגישות למוקסיפן. על מנת לתת תשובה מוסמכת באשר להמשך או הפסקת האנטיביוטיקה יש להתייחס קודם כל למצב הילד, קרי - לבדוק אותו. היות שאינני יכול לעשות זאת דרך האינטרנט לא אוכל לענות על השאלה.

01/06/2008 | 05:31 | מאת: אתי

המידע הזה הוא ח-ו-ב-ה מוסקית ממדרגה ראשונה לסובלים ממחלת הנשיקה. הטיפול המציל ממחלת הנשיקה הוא שהציל אותי. הו קוקטייל צמחי מדהים בעל כושר אנטי וירלי מוכח שהתגלה ע"י מטפל אלטרנטיבי המתמחה בבעיות עור וירליות - הסתבר שהטיפול יעיל גם למחלת הנשיקה. שותים בבוקר 2.5 כפיות ממנו וזה מחסל את הוירוס בתוך 4 ימים . פרסמתי את זה בזמנו פנו אליי 25 חולים שהחלימו בעקבות הטיפול. אני לא מכירה טיפול אחר בעולם ברמה כזו. צרפתי לכם את האתר שלו כנסו ותווכחו בעצמיכם בתמונות המדהימות של הטיפול בבעיות הוירליות של העור . http://www.ramimor.co.il/ למי שמתעניין הוא מקבל גם בתל אביב בתאום. רפואה שלימה

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים