ניתוח כפתורים

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

28/03/2011 | 13:55 | מאת: שיר

בני בן 3 עבר ניתוח כפתורים לפני יומיים לפי הרופא הייתה ירידה בשמיעה שאלתי היא האם השמיעה הופכת להיות תקינה באופן מיידי? דבר נוסף הוא שראיתי דם יבש בתוך האוזן כיצד ניתן לנקות את האוזן אני חוששת בגלל הניתוח?

שלום שיר לרוב כן(זאת בתנאי שליקוי השמיעה נגרם בלעדית על ידי נוזלים ושאין הפרעה אחרת באוזן שגורמת לליקוי). מעט דם בתעלת השמע החיצונית או על הכרית די שכיח לאחר הניתוח ולרוב איןלו משמעות. ניתן לנסות לנקות בעדינות על מקלון אוזניים טבול במי חמצן . בברכה ד"ר גורדין אחראי שירות אא"ג ילדים בי"ח רמב"ם טל לקביעת תורים 050-4039348 www.drgordin.co.il

02/04/2011 | 20:45 | מאת: דנה

אחייני (בן שנה ושלושה חודשים) סובל מנוזלים באוזניים. עניין ניתוח הכפתורים עלה על הפרק, אשמח לקבל המלצה על מנתח. תודה

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים