לד"ר גורדין אריה

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

25/03/2011 | 11:41 | מאת: דניאלה

לד"ר גורדין היקר שמי דניאלה אנגלשטיין ואני בת 20. היום הלכתי לרופא אאג כי אני מרגישה שיש לי אוזניים סתומות. הוא אמר שיתכן שיש לי נוזלים באוזניים. פפעם הקודמת עשיתי בדיקת שמיעה ובדיקת טימפנומטריה ושתיהן יצאו תקינות. הוא נתן לי טיפול בתרסיס לאף(סטרואידים) ותרופה ליבוש בשם קלרינז. את הטיפול אני צריכה לעשות למשך 14 יום. השאלה שלי היא מה עושים אם אחרי הטיפול הנ"ל לא יהיה שיפור והאוזניים יהיו עדיין אטומות? האם צריך לחזור על הבדיקות? מה אני צריכה להגיד לרופא שלי? תודה ושבת שלום דניאלה

שלום את צריכה לחזור לרופא אאג בתקווה שאכן התלונות יחלפו. במידה ולא יהיה מקום לבצע בדיקת שמיעה וטימפנו חוזרת בברכה ד"ר גורדין אחראי שירות אא"ג ילדים בי"ח רמב"ם טל לקביעת תורים 050-4039348 www.drgordin.co.il

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים