האים יש בעית שמיעה

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

22/01/2008 | 15:41 | מאת: כרמית

יש לי ילד בן חודשיים הרבה פעמים הוא לא מגיב לא בהזזת הראש ולא בהזזת העינים לכיוון הראש או הצליל שבא מאותו כיוון ומספר פעמים מועט הוא כן מגיב האים יש נראה שיש בעיה או שזה חלק נורמלי מהתפתחות ולהמתין עים זה עוד קצת לפני שניגש לבדיקת שמיעה במכון שמיעה ?

22/01/2008 | 16:11 | מאת: ד"ר עדי בירון

בכל מקרה בו עולה חשד לירידת שמיעה כדאי לברר מוקדם ככל שניתן. מקסימום - ערכת בירור מיותר. שווה את השקט הנפשי. גשי לרופא הילדים והוא כבר ידע מה לעשות. בהצלחה

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים