נזלת לתינוקת בת שבועיים

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

12/03/2011 | 12:30 | מאת: נטלי

שלום רב, ביתי בת שבועיים, הופיע לה נזלת שלא נותנת לה לישון היא נחנקת ממנה,ניראה כי הנזלת עוברת לגרון והיא מתחילה לחרחר.... אני נותנת מי מלח ומנסה להוציא את הנזלת באמצעות "אגס גומי" - פומפה. האים ניתן לעשות משהו נוסף יש צורך לגשת לרופא?

שלום נטלי הדברים שאת עושה נכונים. ניתן להשתמש במכשיר אדים ללילה והמנע מחימום ע"י מזגן. רצוי לגשת לבדיקת רופא אא"ג לפני מחשבה על טיפולים נוספים. בברכה ד"ר גורדין אחראי שירות אא"ג ילדים בי"ח רמב"ם טל לקביעת תורים 050-4039348 www.drgordin.co.il

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים