הילד שלי סובל

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

11/03/2011 | 07:27 | מאת: ורד

ילדי היום בן 12, כבר שנים הוא סובל מאף סתום, כאילו "נזלת" שהוא מנסה להוציא ואין כלום. אף אחד לא יכול לישון לידו בלילה,גם ביום אי אפשר לשמוע את הנסיונות שלו לפתוח את האף. זה מציק לו בבית הספר, הוא לא מרגיש בנוח לישון אצל חבר, חושש לצאת לטיול שנתי.כל יום הוא מתחנן לעשות ניתוח. הרופאה שמטפלת בו מתעקשת שזה אלרגיה וכל פעם מביאה לנו כדורים אחרים לנסות ואין שום שינוי. הבוקר הילד שוב התחנן לניתוח. מה יש לילד שלי? ואיך אני עוזרת לו? צילומי אף ובדיקת אף ע"י החדרת מצלמה זעירה דרך האף,לא ראו שום דבר יוצא דופן. אני חושבת שהבעיה היא האיזור שמעל האף(סינוס?). אנא כל מילה,כל תשובה שתעזור לי לתת מענה לילד. תודה

שלום ורד לא אוכל לתת תשובה ללא בדיקת הילד וצפייה בבדיקות העזר שנעשו. אין טיפול ניתוחי לנזלת אלרגית והטיפול בה אכן תרופתי. שום ניתוח לא יפסיק את הנזלת. בברכה ד"ר גורדין אחראי שירות אא"ג ילדים בי"ח רמב"ם טל לקביעת תורים 050-4039348 www.drgordin.co.il

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים