שמיעה אצל תינוקות

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

23/02/2011 | 19:39 | מאת: אורית

יש לי תינוק בן חודשיים וחצי, ונראה לי שהוא לא מספיק מגיב לגירויים קוליים (רק לגירוי מאד חזק כגון טריקת דלת או מקדחה). עד כמה אני צריכה להתייחס ולדאוג? ממה דבר כזה יכול להגרם? ומה עלי לעשות/איך לבדוק את זה? תודה וימימאושרים.

כדאי לך לפנות לקלינאית תקשורת להערכה גסה של השמיעה בבדיקת שמיעה התנהגותית. במידה ויש חשד לליקוי שמיעה הבדיקה הנדרשת נקראת BERA . בברכה ד"ר גורדין אחראי שירות אא"ג ילדים בי"ח רמב"ם טל לקביעת תורים 050-4039348 www.drgordin.co.il

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים