שקד שלישי

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

21/02/2011 | 23:23 | מאת: ליאת

האם אחרי ניתוח שקד שלישי יש בריחה של נוזלים מהאף? האם יתכן שהרופא חתך יותר מידי וקילף גם את החיך העליון? איך מתקנים האם יש צורך בעוד ניתוח?

שלום ליאת כמה זמן עבר מהניתוח? תופעה זאת יכולה להיות בימים הראשונים לאחר הניתוח והיא לרוב מסתדרת לבד. במידה וקיימת לאורך שבועות אז יכולה להיות בעייה משמעותית יותר. רצוי להבדק על ידי המנתח ולהתרשם משלמות החך הרך. מאד לא סביר שהחך נפגע בניתוח אך לעיתים ישנה אי שלמות של החך הרך (חך שסוע באופן חלקי) עוד טרם הניתוח וכריתת האדנואיד גורמת להפרעה באיטום האף בעת בליעה. בברכה ד"ר גורדין אחראי שירות אא"ג ילדים בי"ח רמב"ם טל לקביעת תורים 050-4039348 www.drgordin.co.il

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים