מי חמצן

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

20/02/2011 | 19:26 | מאת: ליאת

לבני דלקת אוזנים עם מוגלה רבה, האם עשיתי טעות כלשהיא כאשר ניקיתי לו את האוזן מס' פעמים עם מי חמצן? שאלתי 2 רוקחים וגם את הרופאת ילדים והיא אמרה שזה בסדר ואפשר לנקות חופשי לפי מידת הצורך. תודה

שלום ליאת בגדול לא אמורה להיות בעייה. בכל זאת עדיף להשתמש במי חמצן בעיקר לניקוי של תעלת השמע החיצונית ולטפטף טיפות אנטיביוטיות (שלא פגעות בשמיעה, דוגמת OFLOX או CILOXAN) לתוך האוזן . בברכה ד"ר גורדין אחראי שירות אא"ג ילדים בי"ח רמב"ם טל לקביעת תורים 050-4039348 www.drgordin.co.il

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים