ניתוח לקיצור המחיצה

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

20/02/2011 | 14:21 | מאת: תום

שלום רב, אני בחור בן 23. בריא. רופא אאג המליץ לי לבצע ניתוח לקיצור המחיצות באף על מנת שאוכל לנשום טוב יותר. אני עובר את הניתוח בשבוע הבא ורציתי לדעת האם במקרים כאלו יש צורך בחוות דעת נוספת או שזה לא משנה כי מדובר במצב נתון של מחיצות ארוכות וכל רופא יגיד לי שאם אני רוצה לנשום יותר טוב ולהפסיק עם האוטריוין עלי לבצע פעולה כירורגית? כמו כן, האם הניתוח הזה מסובך? מסוכן? אני בלחץ איום. ממש מדיר שינה מעיני. אשמח לדברי הרגעה. כמובן שהרופא הסביר, הרחיב וסיפר - אבל תמיד טוב לשמוע אדם נוסף. בנוסף, האם אכן אוכל לנשום טוב יותר אחרי? והשארת המצב כמו שהוא - מה ההשלכות לטווח הארוך? אלפי תודות וסליחה על שאילת השאלות המרובה!!!

לכל ניתוח יש סיכונים וסיבוכים. ניתוח זה נועד לשפר את איכות החיים. רצוי תמיד לשמוע חוות דעת נוספת. לא אוכל להתייחס לשאלותיך ללא בדיקה מקיפה ד"ר גורדין

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים