בלוטה מאחורי האוזן

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

19/02/2011 | 21:26 | מאת: לינוי

שלום לאחותי יש מאחורי האוזן בלוטה, אני סבורה כי הבלוטה נמצאת באזור בו נמצאת קישורית לימפה. היא מתלוננת על כאב חד בעת נגיעה, כמו כן האזור חם וישנה אדמומיות. בנוסף היא סובלת מסבוריאה.קבענו תור לרופא המשפחה כדי לברר את פשר הבלוטה. אני מאוד אשמח אם תוכל לפיג מליבי את הלחץ הכבד. ולומר לי מה יכולה להיות הדיאגנוזה. תודה רבה וערב טוב : )

שלום לינוי מה לעשות עדיין לא ניתן לעשות אבחנה ללא בדיקת החולה. תפנו לרופא המשפחה לבדיקה והמלצות לטיפול בברכה ד"ר גורדין אחראי שירות אא"ג ילדים בי"ח רמב"ם טל לקביעת תורים 050-4039348 www.drgordin.co.il

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים