שלום ד"ר

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

17/02/2011 | 11:37 | מאת: שני

תינוק בן 3 חודשים.התחיל למלמל ומתנהג כרגיל. עבר בדיקת שמיעה כשגרה מיד לאחר הלידה בתינוקיה שיצאה תקינה. לפני שבוע אחות טיפת חלב שמה לב כי אם משמיעים לו עם רעשן באוזן שמאל הוא מטה את ראשו לכיוון הצליל ואילו לאוזן השניה הוא אינו מטה את ראשו. שמתי לב גם בבית שאינו מגיב לאוזן ימין. האם כדאי לבצע בדיקת שמיעה למרות שיצאה תקינה בב"יח? האם בגיל כזה הוא כבר אמור להגיב לצלילים ולהטות את ראשו? תודה רבה

שלום שני ראשית תפני לבדיקה של רופא ילדים או רופא אא"ג. יתכן ובאוזן החשודה יש פקק או נוזלים שמסבירים את תחושת הירידה בשמיעה. לאחר הבדיקה ניתן לשקול הפנייה לבדיקת שמיעה. בברכה ד"ר גורדין אחראי שירות אא"ג ילדים בי"ח רמב"ם טל לקביעת תורים 050-4039348 www.drgordin.co.il

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים