שאלה אחת נוספת - נוזלים ונזלת

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

16/02/2011 | 11:59 | מאת: אותה אמא

עוד לפני שענית על כל הקודמות :-) - שאלה נוספת - לפי מה שהבנתי נוזלים באוזניים נגרמים בעיקר כתוצאה מנזלת. האם טיפול רפואי בנוזלים (כפורים,שקד וכו) - ישפיעו על הנזלת?? כי זה הדבר המרכזי שמפריע לתפקוד ולהרגשה של בני - אז השאלה היא האם זה ישפיע בכיוון ההפוך?.. הנזלת הכמעט כרונית אמורה להפסיק? ושוב תודה רבה

כמו שכתבתי בתשובה הקודמת ישנו סיכוי סביר שבעקבות ניתוח השקד השלישי הנזלת תפחת. יכולות להיות גם סיבות אחרות לנזלת דוגמת אלרגיה (קצת פחות שכיח בגיל הנ"ל) ואז כמובן הניתוח לא ישנה. בברכה ד"ר גורדין אחראי שירות אא"ג ילדים בי"ח רמב"ם טל לקביעת תורים 050-4039348 www.drgordin.co.il

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים