קונכה בולוזה

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

12/02/2011 | 12:17 | מאת: קרן

שלום ד"ר גורדין, האם קונכה בולוזה זה קונכיות מוגדלות עקב גודש בהן ? והאם קונכה בולוזה יכול לעבור מעצמו כלומר שהקונכיות יקטנו חזרה? למשל כשהסיבה לקונכה בולוזה הוא גורם אלגרי כלשהו ודואגים שהילד לא יחשף אל אותו גורם יותר, האם זה יתכן שהקונכה בולוזה במקרה שכזה תעבור מעצמה. תודה קרן

קונה בולוזה משמע קונכה אמצעית שמלאה באויר (מאווררת). לרוב זה לא גורם לקושי בנשימה, עיקר ההפרעה הנשימתית נגרמת מהגדלה של הקונכות התחתונות. אין קשר בין אלרגיה לקונכה בולוזה והיא לא תעבור מעצמה בברכה ד"ר גורדין אחראי שירות אא"ג ילדים בי"ח רמב"ם טל לקביעת תורים 050-4039348 www.drgordin.co.il

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים