אבאמיס לשימוש ממושך

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

11/02/2011 | 12:04 | מאת: קרן

שלום רציתי לשאול האם עלי להיזהר משימוש ממושך של כחודש וחצי-חודשיים לילדי באבאמיס כמו שיש להיזהר מאוטריווין ? הבנתי שאוטריווין עלול להיות ממכר בשימוש מעל 5 ימים. האם גם אבאמיס אותו דבר ? ודבר שני מהו החומר הממכר באוטריווין שאדע לזהות את שמו במרכיבים בתרסיסים השונים. תודה קרן

שלום קרן AVAMYS בטוח לשימוש ממושך של חודשים, אין התמכרות אך לעיתים יכול להופיע דמם אפי קל. OTRIVIN מכיל פסאודואפדרין- זהו חומר שגורם להתכווצות של רירית האף והוא אכן אינו ממולץ לשמוש מעל 5 ימים עקב תופעות של התמכרות ונזק לרירית האף. בברכה ד"ר גורדין אחראי שירות אא"ג ילדים בי"ח רמב"ם טל לקביעת תורים 050-4039348 www.drgordin.co.il

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים