שקד שלישי

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

10/02/2011 | 18:48 | מאת: deleted

שלום בתי בת ה 7 היום בצענו לה צילום לשקד שלישי ואכן הוא יצא מוגדל מה שלפני שנתיים היה לא מוגדל היא סובלת מנזלת כרונית לא נוזלית תקועה באף והיא רק מקנחת יש לציין שהשקדים גם מוגדלים אני לא מעוניינת לנתח אותה יש המלצות אחרות להפסקת נזלת ? תודה

ניתן לנסות טיפול בתרסיס מי מלח ובתרסיס אפי על בסיס סטירואידלי, לעיתים יש הקלה משמעותית בנזלתתחת טיפול זה. ניתן לשקול קורס אנטיביוטי קצר כוון שלעיתים הסיבה לנזלת היא סינוסיטיס כרונית. כל טיפולים צריכים להשקל ולהנתן ע"י רופא אא"ג בהתאם לתלונות ולממצאים. לימוד עצמי של קינוח אף יעיל יכול לעזור גם כן. לעיתים אין מנוס מניתוח והשיפור בתסמינים לאחרוי הוא אדיר. בברכה ד"ר גורדין אחראי שירות אא"ג ילדים בי"ח רמב"ם טל לקביעת תורים 050-4039348 www.drgordin.co.il

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים