ד"ר בירון, שכחתי לשאול משהו מהודעתי אתמול

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

08/04/2008 | 10:11 | מאת: סימונה

בהמשך להודעתי מאתמול לגבי הדלקת אוזניים של התינוקת. כמה זמן עד שהטיפות (סילוקסן) אמורים לעזור ?? עדיין יוצאת מוגלה ורציתי לדעת תוך כמה זמן אמור להיות שיפור. (אציין שאנחנו רק ביום השלישי של הטיפות). תודה לך, אתה סופר נחמד, וסבלני ותשובותיך מאד עוזרות

08/04/2008 | 14:53 | מאת: ד"ר עדי בירון

כפי שהסברתי, במידה ומדובר בדלקת באוזן התיכונה, הטיפול המקומי בטיפות לא תמיד עוזר, היות שכיוון ההפרשה הוא מבפנים החוצה, וקשה לטיפות להגיע לאוזן התיכונה (בפנים) בניגוד לכיוון ההפרשה. במקרים אלה הטיפול העדיף הוא דרך הפה. בדלקת בתעלה החיצונית, בדר"כ תוך יומיים שלושה ניתן להתחיל לראות שיפור.

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים