מכשיר אדים

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

06/02/2011 | 19:51 | מאת: אורטל

שלום ד"ר, לבת שלי, בת 8.5 חודשים יש דלקות אוזניים חוזרות בחודשים האחרונים (מאז שנכנסה לפעוטון) פתאום שאני חושבת על זה, אני מקשרת שבחודשים האחרונים מאז שנהייתה מנוזלת אני שמה לה מכשיר אדים חמים כל לילה, בגובה המיטה (לא על הריצפה) די קרוב לאיזור הפנים שלה. האם ייתכן והאדים גורמים איכשהו לרטיבות באוזניים ומכאן לדלקות האוזניים ? האם יש קשר בין השניים ? רב תודות.

שלום אורטל אין קשר. להיפך מכשיר אדים מקל על הנשימה האפית. בברכה ד"ר גורדין אחראי שירות אא"ג ילדים בי"ח רמב"ם טל לקביעת תורים 050-4039348 www.drgordin.co.il

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים