נזלת לא נגמרת תינוקת בת שנה ופניסטיל

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

06/02/2011 | 14:03 | מאת: אריאלה

שלום יש לי בת שנה וחודש יש לה נזלת שלא נגמרת כבר קרוב ל4 חודשים. אני לא זוכרת יום שלא הייתה לה נזלת. בזמן אחרון זה ממש הפרעה בשבילה כי זה מפריע לה לשתות חלב אפילו , היא פשוט נחנקת ומתחילה להשתעל . שמעתי שיש פניסיטל טיפות שזה כמו נוסידקס למבוגרים שיכול לייבש את הכל? מה שעתך? או אולי משהו אחר? וגם בנוסף לכל יש לה גם מחלת הנשיקה כרגע , האם מותר לתת את זה כשיש מחלת הנשיקה?

שלום אריאלה לפני התחלת טיפול רצוי להבדק ע"י רופא ילדים או רופא אא"ג. טי]פול סימפטומטי לנזלת בגיל הנ"ל יכול לכלול מכשיר אדים, תרסיס מי מלח, טיפות אלאפי (מכווצי גודש) או אנטיהיסטמינים (פנסטיל). לעיתים יש מקום לקורס אנטיביוטי קצר. בברכה ד"ר גורדין אחראי שירות אא"ג ילדים בי"ח רמב"ם טל לקביעת תורים 050-4039348 www.drgordin.co.il

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים