גוש קטן נפלט מהגרון

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

06/02/2011 | 11:44 | מאת: רבקה

פעם בכמה זמן, בערך פעם בשבוע ולפעמים יותר מזה, אני מרגישה שיש לי גוש בגרון, מכחכחת אותו החוצה ויוצא גוש קטן - קוטר חצי ס"מ בערך. צבעו בז' והריח שלו מאד לא נעים, כמו ריח פה בואש. מה זה? האם זה מעיד על בעיה מסוימת? ושאלה נוספת: איך אדם אמור לדעת בעצמו בלי לשאול אחרים, אם יש לו ריח רע מהפה? האם יש שיטה לבדוק זאת לבד? תודה רבה מראש לד"ר גורדין ולכל מי שיענה לי!

שלום רבקה תופעה שאת מתארת יכולה להתאים לשמושבות של החיידקים שמתיישבות בתוך השקדים. ניתן להשתמש בנוזל חיטוי (לגרגר). תפני לבדיקת רופא אאג ורופא שיניים לאפיון ואבחון. ד"ר גורדין

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים