לשון עם נקודות ירוקות אצל תינוק בן חודשיים וחצי

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

05/02/2011 | 13:45 | מאת: נועה

יש לי תינוק בן חודשיים וחצי, התפתחו לו על הלשון נקודות ירוקות בולטות לפני זה טופל בדקטרין בגלל פטריית חלב. הרופאה טענה כי היא לא מכירה תופעה כזאת. גירדנו את הפטרייה עם היד והנקודות ירדו אך נותרו עוד אשמח אם מישהו מכיר

שלום נועה התאור מתאים לפטרת של הלשון. דקטרין אורלי יכול לעזור או טיפות ניסטטין. רצוי לגשת לרופא אא"ג במידה ואין הטבה בברכה ד"ר גורדין אחראי שירות אא"ג ילדים בי"ח רמב"ם טל לקביעת תורים 050-4039348 www.drgordin.co.il

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים