הפרשות מהאוזניים

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

01/02/2011 | 23:25 | מאת: לי

בן 3.5 כבר כמעט שנה שיש לו הפרשות מוגברות מהאזניים,כאלו שרואים מחוץ לחור האוזן ללא חום,ללא כאבים,ללא בעיות אוזניים בעבר. ההפרשות בצבע חום כהה וכשמנקים זה חום רגיל,אני מנקה לו עם צמרוני אוזניים לילדים וכל -3-4 ימים זה חוזר האם יכול להיות נוזלים באוזניים? לגשת לבדיקה?

שלום לי רוב הסיכויים שמדובר בהפרשה הטבעית של האוזן (שעווה). אין צורך בניקוי האוזנים במקלונים, במיוחד לא בילדים. למען הסר ספק תגשי לרופא אא"ג לבדיקה בברכה ד"ר גורדין אחראי שירות אא"ג ילדים בי"ח רמב"ם טל לקביעת תורים 050-4039348 www.drgordin.co.il

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים