פוליפים אצל תינוק בן שבעה חודשים

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

24/01/2011 | 09:52 | מאת: מריאנה

ד"ר גורדין שלום רב- בני מגיל ארבע חודשים סובל מחירחורים ומנשימות כבדות מאוד,הוא ישן עם פה פתו ונוחר כמו מבוגר.הלכנו לרופא א"אג וגילו פוליפים.השאלה היא האם בגיל כל כך צעיר אפשר לעשות ניתוח והאם זה מומלץ בגיל כזה צעיר? תודה

שלום מריאנה כן ניתוח יכול להעשות גם בגיל זה. הכל תלוי במידת התלונות והסבל של הילד. בברכה ד"ר גורדין אחראי שירות אא"ג ילדים בי"ח רמב"ם טל לקביעת תורים 050-4039348 www.drgordin.co.il

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים