דלקת אוזניים רחוק מהבית

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

19/01/2011 | 09:07 | מאת: אלון

שלום רב, אני נמצא כרגע בטיול במזרח הרחוק, והתחילו לי כאבים באוזן שמאל, בלילה הראשון שמתי טיפות אוזניים בשם אוטידין. זה אמנם קצת עזר לי להרדם בלילה. אך הכאב לא חלף. חשוב לרשום שסבלתי בעבר מהרבה דלקות אוזניים, ולפי ההרגשה, היא דיי דומה להרגשה של דלקת מהעבר. יש איתי בתיק, גם טיפות אנטיביוטיות בשם דזורן, האם נכון להשתמש בהם כרגע? אחרי שסיימתי טיפול באוטידין?!

לא ניתן לתת תשובה ללא בדיקתך. כנראה שהטיפות לא יזיקו אך לא בטוח שיועילו. ד"ר גורדין

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים