שקד שלישי

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

18/01/2011 | 09:57 | מאת: ליאת

בני בן 4 סובל מנשימת פה בלילה ונחירות אתמול ההינו אצל א.א.ג והוא עשה לו בדיקה אינדוסקופית הבנו ממנו שהשקד לא גדול מאוד השקדים גם אסופים ומעבר האויר טוב בלוע הציע לנו טיפול אנטיביוטי מונע ל3 חודשים של מוקסיפן 6 סיסי ליום ,לחכות לקיץ ואז לקבל החלטה בצורך לניתוח מה דעתך

שלום ליאת לה הבנתי למה ניתן הטיפול האנטיביוטי ? האם הילד סובל מדלקות גרון חוזרות ? אם הסיבה לטיפול זה נשימת פה ונחירות אין לו כל הצדקה וזה לא הטיפול המקובל. בברכה ד"ר גורדין אחראי שירות אא"ג ילדים בי"ח רמב"ם טל לקביעת תורים 050-4039348 www.drgordin.co.il

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים