רופא שלא עושה משטח גרון

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

12/01/2011 | 18:28 | מאת: ריס

שלום רב, בתי בת ה- 6.5 היתה אצל הרופא שקבע לפי מראה הגרון (פצעים לבנים?) שיש לה אנגינה ורשם אנטיביוטיקה. אני רציתי שישלח אותנו למשטח גרון אך הוא אמר שחבל על הזמן ואין צורך. האם לדעתך רופא יכול לפי המראה להחליט אם זה סטרפטקוק? תודה

שלום ריס כן, ברוב המקרים אין צורך במשטח גרון וההחלטה נעשית על סמך תלונות החולה ובדיקה גופנית. בברכה ד"ר גורדין אחראי שירות אא"ג ילדים בי"ח רמב"ם טל לקביעת תורים 050-4039348 www.drgordin.co.il

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים