שלום רב

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

01/01/2011 | 19:05 | מאת: מיכל

בתי בת שנתיים וחצי. לאחרונה יש לנו תחושה שהיא לא שומעת טוב. היא שואלת הרבה פעמים מה. ובנוסף לא שומעת טוב כשאני מדברת אליה מרחוק. זה התחיל לאחרונה. לפני כן לא היו בעיות. אביה מגמגם מעט, כאשר אף אחד מבני משפחתו אינו מגמגם. אולם הוא סבל מדלקות אוזניים בינקותו וניתוח פקקים באוזניים נדמה לי בגיל 8 חודשים לערך. אני מודאגת. היינו איתה פעמיים בשנה האחרונה בחתונות במרכז הרחבה עם ווליום חזק מאוד ואני מוטרדת - האם זו יכולה להיות הסיבה? עבר מאז די הרבה זמן.. תודה

שלום מיכל הכל יכול להיות. גשי לבדיקת רופא אא"ג ולבדיקת שמיעה ואז ניתן לתת מענה לשאלותיך בברכה ד"ר גורדין אחראי שירות אא"ג ילדים בי"ח רמב"ם טל לקביעת תורים 050-4039348 www.drgordin.co.il

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים