זיעה בלילה

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

30/12/2010 | 09:35 | מאת: 123

בני בן שישה וחצי חודשים.ילד בריא, סקרן, פעיל מאוד. יש לו סדר יום פחות או יותר מאורגן. בערב יש מקלחת,ארוחת ערב, מעט משחק ואז הוא הולך לישון. בשבועיים האחרונים הוא מזיע מאוד במהלך ההירדמות לשנת לילה, כאשר זה נמשך בקירוב שעה. לפעמים יש על הסדין סימן של שלולית קטנה מתחת לראשו. יש לציין כי במהלך הלילה הוא לא מזיע בכלל. אני משתדלת שהחדר לא יהיה חם במיוחד, וגם מכסה אותו בהתחלה בשמיכה דקה ונעימה. מה המשמעות של הזיעה הזו???

שלום לך אנא פני לפורום רופאי ילדים או הפרעות שינה ד"ר גורדין

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים