ירידה בשמיעה אצל בת 3

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

26/12/2010 | 10:41 | מאת: ריקי

שלום מזה כשבועיים ששמתי לב לירידה בשמיעה אצל ביתי בת ה-3. אני צריכה לחזור על דברי כמה פעמים ואז היא שואלת "מה" ונראה שהיא לא שומעת. יש לציין שהיא ילדה עירנית,פיקחית וחכמה, מדברת יפה ובאופן ברור מגיל צעיר. בהתחלה חשבתי שהיא מתעלמת מדברי אבל עכשיו אני בטוחה שהיא פשוט לא מצליחה לשמוע מה שאני אומרת. היא גם מאוד מנוזלת והתלוננה לפני כשבועיים על כאב באחת האזניים שבינתיים עבר. מה זה יכול להיות? בכל מקרה מחר יש לה תור לרופאת הילדים. האם לקבוע גם תור לרופא א.א.ג? תודה מראש

שלום ריקי תתחילי עם רופא הילדים. רוב הסיכויים שהתלונות נובעות מנוזל באוזן תיכונה תופעה שחולפת מעצמה תוך חודש. בהמשך מוצא דבר רצוי לפנות לרופא אא"ג ולבצע בדיקת שמיעה. בברכה ד"ר גורדין אחראי שירות אא"ג ילדים בי"ח רמב"ם טל לקביעת תורים 050-4039348 www.drgordin.co.il

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים