חצוצרת השמע

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

20/12/2010 | 22:38 | מאת: שלי

אוזן ימין של ילדתי סתומה , מתארת מצב של לחץ באוזן כמו פקק שלא משתחרר , בדיקת שמיעה תקינה + בדיקת טימפנומטריה עור התוף תקין. הבודקת אמרה שיש אפשרות שחצוצרת השמע לא תקינה . שאלתי אך בודקים אם יש בעיה בחצוצרת השמע , איזה הפניה לבדיקה אני צריכה . תודה תודה

שלום שלי לא ציינת בת כמה את ומה משך התלונות. במידה והטימפנומטריה אכן תקינה בדיקות נוספות לא ממש הכרחיות אלה מעקב של רופא אא"ג. בברכה ד"ר גורדין אחראי שירות אא"ג ילדים בי"ח רמב"ם טל לקביעת תורים 050-4039348 www.drgordin.co.il

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים