בעיות שמיעה

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

20/12/2010 | 08:33 | מאת: הלן

שלום רב! לפני שבוע לבן שלי(בן 8) עלה חום, והוא הרגיש לחץ באוזניים. הלכנו לרופא והוא אמר שיש לו דלקת באוזן ועשינו בדיקה ומצאו לו חיידק סטרפטוקוקוס. אז אנחנו כבר שבוע לוקחים אנטיביוטיקה מוקסיפן ודלקת ירדה, לפי מה שאמר הרופא, אבל יש לו נוזלים ובגלל זה הוא ממש לא שומע טוב, כבר כמה ימים אי אפשר לדבר עליו רגיל, כי הוא לא שומע, צריך להרים את הקול האם זה מצריך התערבות מיידית, או לחכות עד שנסיים עם אנטיביוטיקה ולתת לו קצת זמן ונוזלים ייעלמו בעצמם? תודה רבה! בברכה

שלום הלן ברוב הגדול של המקרים (מעל 90%) הנוזלים חולפים לבד תוך חודש ללא כל טיפול או התערבות. רצוי לחזור לרופא אאג בעוד מספר שבועות ובמידה ויש עדיין נוזלים לבצע בדיקת שמיעה. בברכה ד"ר גורדין אחראי שירות אא"ג ילדים בי"ח רמב"ם טל לקביעת תורים 050-4039348 www.drgordin.co.il

06/02/2011 | 22:24 | מאת: ורד

על ידי איזו בדיקה ניתן היה לדעת שזה סטרפטוקוק? תודה

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים