האם חום אצל ההורה יכול להשפיע על בני שרק נולד?

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

16/12/2010 | 20:32 | מאת: משה

שלום רב, יש לי חום מזה 5 ימים (נמוך מאוד יחסית - 37.5 און אוף), ואני מרגיש מצויין.בצעתי מספר בדיקות ונאמר לי כי זה וירלי ויעבור. הענין הוא שנולד לי בן לפני שבועיים ומרב לחץ, שלחתי אותו ואת אשתי לחמתי עד שיעבור. ביום ראשון באמת לא הרגשתי כל כך טוב,והחום עמד על 38.6 אבל יומיים אחרי זה אני מתנהג ועושה הכל כרגיל ומרגיש מצויין. האם אני יכול סוף סוף ללכת ולהחזיר אותם הביתה?? אנחנו מאוד רוצים לחזור להיות ביחד. מבטיח לא לנשום על הילד :-) לעיתים החום יורד לחלוטין ואז עולה במקצת. ממוצע 37.5. לא עובר את ה 38 בשום מקרה ביומיים האחרונים. ללא שום תרופות מלבד מנורופן אחד בערב לכאבי הראש גם אז זה לא משפיע משהו מי יודע מה. נשאר אותו הדבר. עד כה היה היום היה לי 37.4, בצהריים היתה שעה של37.8 ומאז ועד 20 בערב, 37.4. כעת לקחתי נורופן ועדיין 37.4. (דרך אגב, כאבי הראש לא מהמחלה, אני פשוט סובל ממגרנות..)

שלום משה נראה לי שאתה נוקט בצעדים קוצוניים מדי. חלית במחלה וירלית שתעבור. גם אשתך והתינוק יחלו מן הסתם מתישהו במחלות וירליות שונות. אין צורך בהרחקה מהבית. חשוב להקפיד על כללי הגיינה (שטיפת ידיים וכלים). בברכה ד"ר גורדין אחראי שירות אא"ג ילדים בי"ח רמב"ם טל לקביעת תורים 050-4039348 www.drgordin.co.il

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים