אזניים סתומות

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

01/12/2010 | 22:34 | מאת: ממ

בני בן 15 מתלונן מזה כ 7-10 ימים על אזניים "סתומות" (לדבריו ההרגשה היא כמו במטוס). לא היה חולה ולא סבל מעולם מדלקות אזניים. התחיל לקחת ריטלין 10 ימים לפני תחילת התופעה, אך מאז הפסיק והתופעה לא חלפה (עם ריטלין ההרגשה היתה מציקה יותר וטוען שהאוזן והאיזור שמסביב לאוזן כאבו) היינו אצל רופא אזניים היום שבדק וטען שהכל תקין,האוזן נקיה, אין מה לעשות ו"שיחיה עם זה" אשמח לשמוע דעתך+האם יש לבצע בדיקות כלשהן תודה למפרע

שלום ניתן לבצע בדיקת שמיעה וטימפנומטריה. לעיתים ישנה הפרעה קלה שלא נראית ממש בבדיקה גופנית אך הבדיקות המשלימות יעלו עליה בברכה ד"ר גורדין אחראי שירות אא"ג ילדים בי"ח רמב"ם טל לקביעת תורים 050-4039348 www.drgordin.co.il

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים