אמבטיה לתינוקת. חשש מדלקות אזניים?

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

01/12/2010 | 19:52 | מאת: be

שלום רב, יש לי תינוקת בת 3 חודשים ומכיוון שלא כל כך נח לה בדפני, אנחנו ממלאים את האמבטיה (אמבטית תינוק) ממש קצת (משהו כמו 2-3 ס"מ) ומשכיבים אותה על הגב על הקרקעית. באופן זה היא הכי נהנית ויכולה להיות כך גם רבע שעה. הבעיה היא שהמים מכסים לגמרי את האזניים שלה. האם זה תקין? אין חשש לדלקות אזניים? תודה מראש be

שלום אין כל בעייה בהרטבת האוזניים ואין קשר לנטייה לדלקות. בברכה ד"ר גורדין אחראי שירות אא"ג ילדים בי"ח רמב"ם טל לקביעת תורים 050-4039348 www.drgordin.co.il

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים