האם מותר לפעוט לצלול בבריכה?

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

28/11/2010 | 11:55 | מאת: אבא

שלום רב, אנו לוקחים את בננו בן 5 חודשים לשיעורי שחייה במקום מורשה לפעוטות (שבו המים בטמפרטוה גבוהה, רמת תחזוקה גבוהה וכו'). רציתי לשאול האם ישנה (או יכולה להיות) בעיה בריאותי - בעיקר באוזניים - שתיווצר בעקבות צלילתו במים? האם עדיף שיעשה זאת עם כובע ראש המכסה את האוזניים? האם כדאי להימנע מצלילה במים בגיל כזה? בתודה מראש, אבא

שלום אין כל בעיה לשחות או לצלול בבריכה. תינוקות לא צוללים לעומק רב כך שבעיית איזון הלחצים לא רלוונטית. אין צורך בכיסוי האוזניים, כניסת המים לתעלה החיצונית לא גורמת לבעיה כלשהי בברכה ד"ר גורדין אחראי שירות אא"ג ילדים בי"ח רמב"ם טל לקביעת תורים 050-4039348 www.drgordin.co.il

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים