בליטה מוזרה מאחורי האוזן השמאלית

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

23/11/2010 | 22:41 | מאת: סיגלית אליהו

ד"ר אריה היקר , היום בבוקר גילתי אצל בני בן ה13 וחצי מאחורי האוזן השמאלית שלו בליטה / בלוטה מוזרה בתור אמא מאוד מודאגת ודואגת רצתי איתו לרופאת הילדים שאמרה שלדעתה זהו גוש שומני ונתנה הפנייה לרופא אף אוזן גרון . בבדיקה אצל הרופא אף אוזן גרון הוא אמר שזה בלוטת לימפה , אך התשובה אינה מספקת אותי וביקשתי מהרופא לברר בצורה מעמיקה הוא טען שאין צורך ופיתרון היחידי זה ניתוח בו מוציאים את הגולה הזאת . אני עדיין מודאגת ולא יודעת מה זו הגולה הזאת , תשובתך המהירה ככל האפשר תספק ותעזור מאוד . בתודה , סיגלית .

אני לא יכול להתייחס למקרה של בנך מבלי לבדוק אותו. ניתן לבצע אולטרהסאונד צואר לאפיון הנגע בברכה ד"ר גורדין אחראי שירות אא"ג ילדים בי"ח רמב"ם טל לקביעת תורים 050-4039348 www.drgordin.co.il

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים