ילד בן 6

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

23/11/2010 | 21:04 | מאת: ליאת

שלום רב! מה הטיפולים הקיימים לוירוס הפפילימה? מדובר בילד בן 6 הסובל מהמון יבלות בפה (לשון,שפתיים,חניכיים),הילד עבר מספר הסרות יבלות אך זה חוזר ובגדול.איך אפשר למנוע התחדשותם? עד כמה זה מסוכן? תחודה מראש

שלום ליאת ראשית חשוב לודא שאין נגעים באזור מיתרי הקול. הטיפול המקובל הוא אכן כריתה. אין טיפולים נוספים ממש יעילים. את יכולה לפנות לרופא זיהומים במקרים הקשים ניתן לשלב טיפול תרופתי בברכה ד"ר גורדין אחראי שירות אא"ג ילדים בי"ח רמב"ם טל לקביעת תורים 050-4039348 www.drgordin.co.il

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים