ירידה בשמיעה???

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

17/11/2010 | 10:36 | מאת: כפיר

שלום רב, בתי בת השלוש לאחרונה היתה חולה עם הרבה שיעולים, ליחה ונזלת. אנחנו כבר שלושה ימים אחרי ושמנו לב שהיא מרבה לחזור על השאלה מה? מה? לפני כחצי שנה עשינו לה בדיקת שמיעה והשמיעה שלה היתה טובה מאוד. האם יש קשר למחלה ולריבוי הנזלת ולירידה בשמיעה שלה העכשווית? מהן המלצותיך לזמן הקרוב? בברכה, כפיר.

שלום כפיר מאד סביר שהירידה בשמיעה העכשווית נובעת מגודש האפי שהוביל לנוזלים באוזן. בד"כ זאת תופעה חולפת מעצמה . אין מה לעשות כעת אלה להמתין ולבצע בדיקת שמיעה בעוד 2-3 חודשים. בברכה ד"ר גורדין אחראי שירות אא"ג ילדים בי"ח רמב"ם טל לקביעת תורים 050-4039348

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים