ניתוח שקדים

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

16/11/2010 | 11:35 | מאת: חופית

בני בן שלש וחצי ויש לו קצת הפסקות נשימה בלילה (לא חרוני) ללא דלקות גרון אבל הרופים ממליצים על ניתוח לכריתת שלשת השקדים המליצו לי על ניתוח עם אלקטרודה רציתי לדעת מה עדיף את השיטה הרגילה או השיטה של האלקטרודה ומה הסיכונים בניתוח זה?

שלום חופית אין ממש הבדל בתוצאות ובסיבוכים. הדעה הרווחת ששימוש בקובלשיין מקצר את משך החזרה לכלכלה רגילה. הסיכון לדימום זהה ברוב השיטות שבשימוש. הדבר החשוב ביותר שהמנתח יהיה מיומן בשיטה שנבחרה לשימוש. נושא הכאב לאחר הניתוח תלוי מאד בילד עצמו. בברכה ד"ר גורדין אחראי שירות אא"ג ילדים בי"ח רמב"ם טל לקביעת תורים 050-4039348

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים