ניתוח שקדים+שקד שלישי

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

11/11/2010 | 19:41 | מאת: רחל

שלום רב בני עבר ניתוח שקדים+שקד שלישי לפני כשבוע (בן שנתיים). טרם הניתוח הוא היה מרייר הרבה ונאמר לנו שזה בשל השקדים המוגדלים. כעת, לאחר הניתוח נדמה שהריור גבר. האם זה בשל הכאב או שמא זה מצביע על בעיה אחרת? תודה

שלום רחל זה עדיין תהליך טבעי שלאחר הניתוח. הריור הוא חלק מתהליך הריפוי פצע בלע. התופעה צריכה להשתפר תוך מספר ימים. בברכה ד"ר גורדין אחראי שירות אא"ג ילדים בי"ח רמב"ם טל לקביעת תורים 050-4039348

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים