טיפות אזניים

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

08/11/2010 | 19:41 | מאת: נטלי

שלום, אני אמורה לשים לבני בן 4 וחצי ח' 3 טיפות . אני שמה לו כשהוא ישן ואחרי הטיפה הראשונה הוא מייד מסובב את הראש לצד השני. אני מוצאת על הסדין נק' כאילו שהטיפה נפלה ישר. האם משהו אכן נספג? ואם לא מה אפשר לעשות כדי לוודא שהנוזל חודר פנימה?

להשכיב אותו על הצד עם האוזן הבעייתית כלפי מעלה. לאחר מתן הטיפות ללחוץ בעדינות על הסחוס הקטן שקדמי לאפרכסת דבר שידחוף את הטיפות לאורך תעלת השמע. להשאר בתנוחה הנ"ל במשך כ 30 שניות. בברכה ד"ר גורדין אחראי שירות אא"ג ילדים בי"ח רמב"ם טל לקביעת תורים 050-4039348

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים