התקפות שיעול חזקות

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

24/10/2010 | 12:17 | מאת: שירה

שלום! בני בן ה- 8 סבל לפני כחודש מהתקפות שיעול חזקות מאוד במשך תקופה ארוכה (בערך חודש). בחלק מהתקופה השיעול גרם לו להקיא מספר פעמים ביום. הרופא שלח אותנו לצילום, והצילום היה תקין. עשינו לו אינהלציה ובסוף לאחר כחודש זה עבר. בימים האחרונים אני חוששת שזה שוב מתחיל. הילד מתחיל להשתעל שוב ומקיא מידי פעם, אומנם לא שיעולים חזקים ולא הקאה רצינית, אבל זה נראה בדיוק כמו בפעם הקודמת. לקחתי אותו לרופא והרופא אמר שאין מה לעשות, זה יעבור לבד. שאלתי היא, האם יש משהו לעשות כדי להקל עליו או פשוט לחכות עד שיעבור?

שלום שירה ניתן להעזר בסירופים מכייחים ומכשיר אדים ללילה. אינהלציות עם מי מלח וונטולין גם כן יכולה לעזור. בברכה ד"ר גורדין אחראי שירות אא"ג ילדים טל לקביעת תורים 050-4039348

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים