כאב גרון מתמשך אצל ילדה בת ארבע וחצי

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

23/10/2010 | 21:58 | מאת: rrinat

בתי מלונת על כאב גרון כבר כמה שבועות. היא לא מתלונת כל הזמן, כלומר הוא לא מציק לה מאד אבל מספר פעמים ביום היא מציינת שכואב לה הגרון. הרופאה לא ראתה משהוא מיוחד ומכיוון ששני המטחים האחרונים ( במהלך השנה ) היו שליליים לא עשתה לה משטח נוסף. מה יכול להיות המקור לכאב? מה עוד כדאי לבדוק? היא בדרך כלל לא ילדה שמתלוננת ואם זה סתם תשומת לב סוכריית מציצה עוזרת אבל הפעם היא לא עזרה ולכן אני חושבת שהכאב אמיתי אבל לא יודעת מה כדאי לעשות ולבדוק. תודה על התשובה

שלום רינת קשה לי לתת לך תשובה ללא בדיקת הילדה . לכן רצוי שתפני לרופא אא"ג לבדיקה בברכה ד"ר גורדין אחראי שירות אא"ג ילדים טל לקביעת תורים 050-4039348

06/12/2012 | 00:01 | מאת: שני

שלום רינת, בני מתלונן על תסמינים דומים. מענין אותי לדעת מה בסוף הייתה הבעיה אצל ביתך. אודה לך על תשובתך

29/07/2013 | 21:31 | מאת: גלית

שלום, ביתי בת ה-6 מתלוננת על תסמינים דומים במשך מספר שבועות (בתכיפות גוברת בשבוע האחרון). הרופאים לא מצאו דבר. האם תוכלו לשתף אותי מה היתה הבעיה במקרה שלכם. תודה מראש.

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים