מכשיר איירפופר

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

18/10/2010 | 09:39 | מאת: נעמי

שלום לפי הבנתי טרם הוכחה יעלותו של המכשיר אייר פופר אבל האם הוא יכול להזיק במידה מסויימת? תודה

18/10/2010 | 12:08 | מאת: ורד

נעמי שלום, מכשיר האיירפופר קיים בארה"ב כ 7 שנים ובארץ כ 5 שנים ומאות אלפי ניתוחים שנחסכו בזכות האיירפופר. מחקרים נעשו בארה"ב ע"י חברת Micromedics ומומנו ע"י ה F.D.A המחקרים מוכחים על 85 אחוזי הצלחה בטיפול באיירפופר במניעת ניתוחי כפתורים. כאמור לעיל האיירפופר קיבל את אישור ה F.D.A במניעת ניתוחי כפתורים ובשימוש הבטוח בו (הסיכונים/סיבוכים הם בניתוח כפתורים ולא בטיפול עם האיירפופר. השימוש באיירפופר מתאים מגיל 3 ומעלה היות והטיפול מצריך שיתוף פעולה של הילד/ה. האיירפופר מאוורר את האוזן התיכונה מייבש את הנוזלים, מחזיר את השמיעה (כבר בטיפול הראשון)ומונע את הצורך בניתוח כפתורים. מקווה שעזרתי לך... בברכה, ורד

שלום נעמי המכשיר נמצא בשימוש מספר שנים בארה"ב ובישראל. המחקרים היחידים שבוצעו בו בצורה מבוקרת נערכו ע"י היצרנים של המכשיר. אין מידע אובייטיבי לגבי יעילותו. בחלק מהמקרים הוא עוזר ובחלק לא. המכשיר לא מזיק אך הוא יכול לגרום לאי נוחות קלה בעת השימוש. בברכה ד"ר גורדין אחראי שירות אא"ג ילדים טל לקביעת תורים 050-4039348

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים