פטריה באוזן לאחר ניתוח סגירת נקב בעור התוף

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

29/01/2024 | 14:29 | מאת: אריאל

שלום רב, לפני כשבוע וחצי התחילה לי דלקת באוזן ימין (אוזן שעברה סגירת נקב בעור התוף) הלכתי לרופא שהמליץ על טיפות ״נפלוקסין״ חזרתי אליו לאחר שבוע כשחשדתי שיש לי פטריה באוזן (מניסיון עבר) וכרגע נתן לי טיפול באגיספור שממש שורף ואני מפחד שייפגע בניתוח לסגירת עור התוף שעשיתי… האם מותר להשתמש באגיספור לאחר סגירת נקב בעור התוף? והאם יש טיפול פחות שורף?

שלום כל הטיפולים לפטרת מבוססים על ריכוז אלכוהול גבוה וזה שורף אפשר להשתמש באגיספור לאחר תיקון נקב

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים