נזלת אחורית ושיעול טורדני

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

08/01/2024 | 18:38 | מאת: רוני

שלום רב, מזה 5 ימים ילד בן 8 עם נזלת אחורית (לא מרגיש צורך לקנח, אנחנו מקנחים לו בצורה יזומה) התחיל בהתחלה כחכוח טורדני שהפך לשיעול כל כמה שניות, רופאת משפחה בתחילה נתנה ונטולין, לא עזר הלכנו לרופאה אחרת אמרה לאכול דבש וזה יעבור. הילד משתעל כל עשר שניות. מה עושים??? מעבר לנזלת ולשיעול הוא חיוני, משתולל ומשחק. תודה

שלום זה עדיין במסגרת של מחלה חריפה.ישנם תכשירים שונים ומרובים להקלה על שיעול שניתן לנסות. כמו כן טיפול להאף להקטנת הנזלת בתרסיס או בסירופ פומי

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים