חור בעור התוף לבני בן השנתיים

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

08/01/2024 | 13:13 | מאת: שיראל

שלום הבן שלי סבל מד.אוזניים חוזרות ונישנות, לכן פנינו לא.א.ג והוא בדק ואמר לנו שיש לו חור קטן בעור התוף נתן לנו טיפות, ואמר לנו לחזור אליו בעוד 3 חודשים. בנתיים כל פעם שיש לו דלקת אני שמה לו את הטיפות שהוא נתן לי. השאלה שלי האם זה נורמלי לחכות עם הילד כו''כ הרבה זמן בנתיים הוא סובל?

שלום המטרה של מעקב לאחר מספר חודשים היא לתת לנקב לסגור את עצמו. זה לא קורה תוך יממה אלה לוקח ימים עד שבועות. גם כך אין ממש מה לעשות בגיל זה אם הנקב לא נסגר . רק למנוע כניסה של מים לאוזן .

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים