ריח רע מהפה אולי בעקבות נזלת

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

27/12/2023 | 15:21 | מאת: ילדה

הבת שלי בת 5, כבר תקופה ארוכה ששמתי לב שיש לה ריח ממש רע מהפה, אפילו מיד לאחר צחצוח יסודי של הפה והלשון. בשיחה עם רופא הילדים נשאלתי על ריפלוקס ואין לה תסמינים לריפלוקס. ובנוסף נשאלתי האם היא מנוזלת והשבתי שכן, הרופא אמר לי לתת לה טיפות לאף. האם זה יכול לפתור את הבעיה ואם כן, אילו טיפות.

שלום לריח לא טוב מהפה יכולות להיות סיבות מרובות ומגוונות. זה יכול להיות חסימה אפית ונשימת פה או נזלת רבה. תתכן בעיה בשיניים, חניכיים או הלשון . הצטברות מזון בשקדים ואף רפלוקס כפי שציינת. רצוי לפנות לרופא שיניים ולרופא אאג להערכה ראשונית ולתת טיפול בהתאם

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים