בלוטות לימפה נפוחות.

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

17/12/2023 | 10:44 | מאת: אורין

היי בני בן שנה ו10 .לפני כשלושה חודשים היה חולה עם חום גבוהה של שלושה ימים ,ולאחר מכן ראיתי כשהוא מטה את הראש לצד שתי בלוטות לימפה נפוחות אחת יותר גדולה אחת יותר קטנה ואז שמיששתי את אותו אזור הורגשו עוד כמה בלוטות במישוש במשך השלושה חודשים האלה הבלוטות ירדו מעט וגדלו כשהיה חום האם זה תקין? וכמה זמן לוקח לבלוטות לימפה לרדת לגמרי ואיך יודעים אם זה חריג או לא אק מציינת שהוא שותה ואוכל ומתנהג כרגיל ברוך ה

17/12/2023 | 11:03 | מאת: אורין

שכחתי לציין זה בצוואר בצד שמאל

הגדלת בלוטות למפנה בילדים שכיחה בצורה ניכרת ברוב המוחלט של המקרים היא חסרת חשיבות. יכולה להיות גדילה סביב מחלות וזא נסיגה חלקית עד הפעם הבאה. תמיד רצוי להבדק אצל רופא הילדים לאשרור

19/12/2023 | 12:19 | מאת: אורין

תודה רבה לך❤️

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים