ריח פה לילדים בחורף

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

11/12/2023 | 15:04 | מאת: מיטל

לשניים מהילדים שלי יש תופעה של ריח פה בתקופה הזאת (דצמבר) עד אחרי פסח בערך..זה ממש באותה תקופה וגם עובר להם ביחד..הם מצחצחים שיניים טוב ואין חורים. אחד מהם מנוזל כרגע והשני לא. אני משערת שזה מחלל האף או השקדים? מה ניתן לעשות כדי לנקות שם כי זה תקופה ארוכה ולא רוצה שיהיה להם ריח לא נעים..תודה

שלום יכולות להיות לכך סיבות מרובות כאשר נזלת אחורית היא אחד הנפוצות. במידה וקיימת נזלת ניתן לנסות להקטין אותה וזה יעזור גם לריח הפה. אפשר גם לעשות גרגור של נוזל מי פה ( במידה והילדים מספיק גדולים ולא יבלעו את הנוזל)

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים